dijous, 20 de juliol del 2017

PASTA FÀCIL D'ESTIU


PASTA FÀCIL D'ESTIU  (font: Rosaria Simone)                                   


Ingredients:
500 g. de pasta curta
300 g. de tomàquet de branca
2 grans d'all (opcional)
40 g. de fulles d'alfàbrega
5 cullerades d'oli d'oliva verge
formatge ratllat parmesà
sal

Preparació:
Escaldar els tomàquets, fent un tall en forma de creu i posant-los en aigua bullint, quan comença a separar-se la pell, ja estan llestos (uns 3 minuts). S'han d'escorre i posar-los en aigua freda. Treure la pell i trossejar-los. En un bol preparar la salsa barrejant els tomàquets, les fulles d'alfàbrega, l'oli, els alls picats i la sal. Deixar-ho reposar perquè es barregin be els sabors.
Posar aigua a bullir i quan arrenqui el bull afegir la pasta fins a que estigui al dente. Escorre-la. Barrejar la pasta calenta amb la salsa freda i afegir al final un bon raig d'oli d'oliva verge o extra-verge i el formatge ratllat.
BON PROFIT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada