dimarts, 6 de juny del 2017

MUSCLOS GRATINATS

Bon dia.
La setmana passada vaig anar a un monogràfic sobre peix que imparteix (Anna Bozzano d'El Peix al Plat)
i m'agradaria compartir amb vosaltres una de les receptes.

MUSCLOS GRATINATS    
Ingredients:
10 musclos
3 grans d'all
3 cullerades de julivert picat
60 gr de pa ratllat
40 gr de parmesà
sal i pebre
un got de vi blanc
1 llimona

Preparació:
Netegem els musclos, raspant i traient el "bisso" (les barbes) a mà i amb l'ajuda d'un ganivet. Posem els musclos en una olla amb un gra d'all, julivert picat i una mica de vi blanc. Tapem l'olla i cuinem a foc viu durant uns 5 minuts fins que s'obrin. Els escorrem i colem el brou de cocció i la reservem. Separem les dues parts i posem en un plat les que tenen el mol·luscs. En un bol barregem el pa, el parmesà, els grans d'all picat, el julivert i oli d'oliva i anem afegint el brou poc a poc fins que la barreja sigui cremosa. Farcim els musclos amb la barreja preparada. A continuació posem els musclos en una safata de forn i posem per sobre una mica d'oli d'oliva i els coem durant 10 o 15 minuts a 200º fins que estiguin grantinats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada