Després d'una experiència molt gratificant, on varem poder recuperar molts quilos de fruita, verdura i pa que s'anava a tirar (Festa d'aliments aprofitats a Castelldefels) varem crear entre uns quants i dirigits per Eva Davó, aquesta amanida, igual de bona que de bonica.
AMANIDA DE PRIMAVERA
Ingredients:
Tot tipus de fulles d'enciam
Pastanagues
Crustons
Flors comestibles
Cireres
Per la salsa vinagreta de cireres:
Cireres
Vinagre
Oli
Sal
Pebre
Per la salsa vinagreta de ceba i xampinyó:
Ceba tendra
Xampinyó
Oli
Vinagre
Sal
Pebre
Preparació:
Netejar tots els ingredients. Posar en un bol els enciams, fer espagueti de pastanaga, desossar les cireres i tallar-les a trossets. Afegir les flors i els crustons.
Per les salses S'ha de triturar molt be tots els ingredients com a base i afegir l'oli, el vinagres, la sal i l'oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada