dimecres, 12 d’abril del 2017

CRESPELLS MALLORQUINES

I com que estem ja a setmana santa una recepta típica de Mallorca ..............CRESPELLS MALLORQUINES...........                  

Ingredients:                                       

100 gr de sucre
100 gr de llard
275 gr de farina
35 gr d'oli d'oliva extra verge
35 gr de suc de taronja natural
2 rovells 
Ratlladura d'una llimona
Sucre en pols per decorar

Preparació:
Barregem el sucre, la llard, l'oli, la ratlladura de llimona, els dos rovells i el suc de taronja a la batedora elèctrica fins que aconseguim una crema uniforme. Incorporem la farina poc a poc i al final amassem amb les mans fins aconseguir una bola uniforme i que no s'enganxi. En una superfície espolsem una mica de farina i estirem la massa amb el rodet i amb els motlles de fer galetes anem fent formes amb un gruix d'un centímetre. Recuperem la resta de massa i tornem a fer la mateixa operació.
Pre-escalfem el forn a 180º durant 10 minuts. Col·loquem les galetes a la safata i fornegem durant 25 minuts més o menys (o quan comencin a estar daurades per les vores). Quan es refredin podem escampar sucre en pols per sobre.

Jo personalment he afegit una mica de clara d'ou per ajudar a compactar la massa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada